Tábor ve znamení šachu a hvězdné brány

Tisková zpráva

Z rekreačního areálu v Růžené u Milevska se od 7. do 14. srpna opět ozývalo ťukání figurek o šachovnice. Šachová škola STAMAT zde uspořádala další ročník oblíbeného letního tábora, který každoročně přiláká skoro stovku účastníků.

Dopoledne se děti utkávaly za šachovnicí. Vítězi čtyř hlavních turnajů se stali Filip Vopálka (A), Viktor Meca (B), Lukáš Syrový (C) a Anna Urbanová (D). Dny uzavíraly šachové přednášky na různá témata. Na nich se mladé naděje měly možnost naučit spoustu nových věcí, které snad později využijí i ve vlastních partiích.

V mezičase probíhala celotáborová hra, která byla tentokrát inspirována seriálem Hvězdná brána a nesla se ve znamení boje proti replikátorům. Táborníci rovněž absolvovali celodenní výlet na Monínec, kde si vyzkoušeli několik zábavných atrakcí. Největší úspěch sklidila vodní skluzavka.

Dění na místě bylo po celý týden zachycováno v táborovém deníku, který lze najít na internetových stránkách Šachové školy STAMAT, stejně jako odkazy na bohatou fotogalerii, videa a výsledky turnajů.

Společná táborová fotka (FOTO: Karel Jukl)

Propozice
Přihlášení účastníci
Rozdělení dětí do oddílů
Fotky z tábora
Videa z tábora
Výsledky turnajů
Táborový deník

autor zprávy: Patrik Pýcha

Příspěvek byl publikován v rubrice Šachové turnaje a jeho autorem je Patrik P.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..