Brambora z KP družstev

Zpráva o Krajském přeboru družstev mládeže

V sobotu 14. ledna se do Říčan sjelo šest mládežnických týmů, aby v rámci jedné ze skupin Krajského přeboru družstev bojovaly o postup do finále a šanci poprat se o právo účasti v 1. lize mládeže v příští sezoně. K šachovnicím zasedlo i družstvo Šachové školy STAMAT.

Míša Blahoš, Tonda Kastner a Adam Handl s bílými figurami (FOTO od Nely Pýchové z loňského tábora v Růžené)

Náš celek hrál v sestavě Míša Stein, Adam Handl, Michal Blahoš, Viktor Fanfrlík, Anna Šperková, Šimon Filip a Honza Starec. Tým vyhrál tři a prohrál dva zápasy, stejně jako druhé Brodce a třetí Vlašim, ale horší skóre pro něj znamenalo až 4. příčku. O největší bodový přísun se postaral Viktor Fanfrlík, který vyhrál čtyři ze svých pěti partií. V dresu stříbrných Brodců se představili Kuba Mlýnek a Tonda Kastner, první šachovnici vlašimského béčka statečně hájil Jáchym Slánský.

Vítězem skupiny se stal tým Říčan, který nedal nikomu šanci. Pro děti byl sobotní turnaj šancí zahrát si delší partie se zápisem. Budou je tedy moci rozebrat se svými trénéry a poučit se ze svých chyb.

autor: Patrik Pýcha

Příspěvek byl publikován v rubrice Šachové turnaje a jeho autorem je Patrik P.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..