Já nevím

Krátká zpráva

Trojčlenné družstvo ve složení Míša Stein, Míša Blahoš a Honza Babický si v sobotu 13. dubna zahrálo Memoriál Františka Michálka v Pečkách. V turnaji kluci patřili k jasným favoritům, což se jim také podařilo potvrdit.

Trojlístek borců reprezentujících vlašimský oddíl nedal žádným soupeřům šanci a došel si pro jednoznačné vítězství. Míša Blahoš, který je spolu s druhým Míšou odchovancem Šachové školy STAMAT, dokonce triumfoval ve všech sedmi partiích.

Vítězný tým najdete ve výsledkové listině pod názvem Já nevím, jehož autorem pochopitelně nemůže být nikdo jiný než Blažej.

Míša Blahoš na fotce z nedávného MČR mládeže (FOTO: Patrik Pýcha)

autor: Patrik Pýcha

Příspěvek byl publikován v rubrice Šachové turnaje a jeho autorem je Patrik P.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Já nevím

  1. Nadpis mě trochu znejistil, ale teď už vím :-).
    Gratuluji mladíkům k prvenství a k potvrzení role favoritů. Ne vždy totiž „nálepka“ favorita automaticky zajišťuje první místo :-).

    Přeji také Míšovi Steinovi, aby tuto vítěznou vlnu přenesl o blížícím se víkendu do Světlé nad Sázavou i na své spoluhráče v 1. lize mládeže a aby se tím družstvu Vlašimi podařilo setrvat v soutěži i pro příští sezónu.

    Analogicky s turnajem v Pečkách: Nebojte se papírových favoritů!

    Hodně zdaru, držím palce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..